HANDELS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Produkter og tjenester udbydes af BIGGER VISION, Kedelbygningen, Spinderigade 24, DK-7100 Vejle, CVR-nr. 31220769.

KONTAKT

Kontakt os via info@biggervision.dk.

PRISER & GEBYRER

Alle priser er angivet i danske kroner (DDK) eksklusiv moms.

Der er ingen betalingsgebyrer.

LEVERING

Adgangsoplysninger til det digitale produkt ”Ned med sygefraværet – op med forretningen” leveres til den e-mail, som køber har indtastet i forbindelse med bestillingen.

Kunden får adgang til produktet ved at benytte link og log in oplysninger i den tilsendte e-mail. Kunden kan ændre login-koden under menuknappen ”Profil”.

E-mail-adressen kan ændres ved at maile til BIGGER VISION på info@biggervision.dk.

Ved betaling med kort leveres log in-koden til det digitale produkt umiddelbart efter betalingen er gennemført.

Ved betaling via faktura eller EAN leveres log in-koden til det digitale produkt efter pengene er indgået på BIGGER VISIONs konto. Det sker inden for 48 timer i hverdage (mandag - fredag).

BETALING

Kunden vælger mellem tre former for betaling.

1: Særligt ved betalingskort-betaling:

Kunden betaler elektronisk med Dankort og VisaDankort.
BIGGER VISION gemmer aldrig kundens kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Kunden modtager straks efter købet en faktura på e-mail til den opgivne e-mail-adresse i ordre-feltet.

2: Særligt ved faktura-betaling:

Ved betaling via faktura får køber en kvitterings-e-mail med oplysninger om, at BIGGER VISION hurtigst muligt vil fremsende en faktura til den e-mail, der er oplyst ved tilmelding.

3: Særligt ved EAN-betaling:

Ved betaling via EAN får kunden en kvitterings-e-mail med oplysninger om, at BIGGER VISION hurtigst muligt vil fremsende en faktura til det pågældende EAN-nummer.

RETURRET

Kunden har fuld returret inden for 14 dage efter modtagelsen. Ved fortrydelse af køb af digitale produkter skal kunden nægte at modtage varen, dvs. at kundens login tilsendt pr. e-mail ikke må være anvendt før brug af fortrydelsesret.

Benytter kunden login til produktet bortfalder de 14 dages returret.

REKLAMATION

Kunden har 2 års reklamationsret. Kunden skal dog reklamere inden en rimelig tid efter, at manglen er konstateret. Ved reklamation inden for 1 måned, så anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles per e-mail: info@biggervision.dk. BIGGER VISION forbeholder sig ret til at afhjælpe en eventuel mangel ved produktet fremfor at betale købesummen tilbage.

En eventuel erstatning er begrænset til maksimalt at udgøre købesummen for produktet. BIGGER VISION er ikke ansvarlig for driftstab, tabt arbejdsfortjeneste eller andet indirekte tab hos Kunden.

RETTIGHEDER

Alle rettigheder til produktet tilhører BIGGER VISION.

Ethvert produkt er personligt og kunden må derfor ikke sælge, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med BIGGER VISION.

Ved køb opnås brugsret til at benytte det købte produkt. Produktet er tilgængeligt for kunden i fem (5) år fra købsdatoen. Produktet er elektronisk og ligger på BIGGER VISIONs server.

Kunden kan inden for den fem års periode downloade en word fil med egne besvarelser og efterfølgende gemme besvarelsen ubegrænset.

SIKKERHED

www.ned-med-sygefraeveret.dk er kommunikation i betalingsdelen mellem kunden og BIGGER VISION server krypteret med SSL-kryptering (Secure Socket Layer). SSL-løsningen omfatter b.la. kryptering af overførsler, kryptering af lagrede informationer, en omfattende systematisk test, virusbeskyttelse og anvendelse af krypteringscertifikat. Til alle handler med betalingskort bruges betalingssystem, der er godkendt af PBS. Opbevaring af personoplysningerne er ikke krypteret. Dette gælder også ved indtastning af navn og adresse.

ANSVARSBEGRÆNSNING

BIGGER VISION er ikke i noget tilfælde ansvarlig for følgeskader og direkte eller indirekte tab som følge af kundens brug af det købte produkt.